27 Mart 2013 Çarşamba

İSTİKLAL MARŞI

Benim minicik bebeğim büyüdü ve dün okuluna adını veren Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç'u anma töreninde tek başına hatasız istiklal marşını bütün okuluna okudu...
Okulun kurallarına göre bu özel törende sadece Şehidin yakınları, öğrenciler ve okul yönetimi olacakmış bizim orda bulunmamıza izin vermediler. Buna rağmen kızım çoook güzel okumuş.
Okulun müdüresi Bilge hanım çok beğenmiş ve Nisan ayı içerisinde yapılacak 5 yaş grubu bilgi yarışmasının başlangıcında (bu sefer milli eğitimden protokolde gelecekmiş ve bizide davet ettiler:) yine Ceren'in istiklal marşı okumasını istediler :))
Seni çok seviyorum biricik kızım, seninle gurur duyuyoruz ...


5 yorum:

  1. ne güzel bir anı sizin için!
    ama keşke sizin de orda olmanıza izin verselermiş,videoya alırdınız,tam hatıra olurdu o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Evet Eylülcüm keşke olabilseydik. Anneanne ve dedesi bir gün önceden kameralarının şarjını bile hazır ettiler. Gidemeyince öylece kalakaldık. Ama öğretmeni telefon açıp Nisan ayında tekrar okutup bu sefer bizim için yer ayıracağını söyledi. Böyle gönlümüzü almış oldu :) Bu sefer her saniyesini alıcaz kameraya,o zaman videosunuda paylaşırım burda :)

    YanıtlaSil
  3. Minik bebeğim , bir kişilik olmaya başladı artık !

    YanıtlaSil
  4. Allah her anını görmek nasip etsin..

    YanıtlaSil
  5. amin cnm benim maşallah kuzuma annesi gibi güzel bir sunucu olacak belli
    gsye kır

    YanıtlaSil

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P
dün bu programda makinenin anneye %8 oranında daha çok benziyor yazmasını hazmedemeyen babamız oturmuş bugün photoshopta bana böyle bir süpriz yapmış artık %90 oranında babamıza daha çok benziyoruz :D