1 Ekim 2012 Pazartesi

At Çiftliği :)

Günlük güneşlik bir pazar günü, Çok sevgili dostlarımızla çocukları ata bindirmeye götürdük.Ceren daha doğmadan gider bakardık Kürşatla atlara kızımız doğsun büyüsünde bu midillilere bindirelim diye. Artık bineceğine inandığımız bu pazar uzuuun kuyruk bekleyişinden sonra tam sıra Cerene gelmişti ki "ben binmiceeeeeemmm" dedi, nasıl yani e hani binecektin falan derken hemen arkamızdakiler geliyordu ki, Kürşat hadi atla büyük ata dedi bana, ya olurmu olmaz mı derken :) hayatımda ilk defa bir ata bindim! Çok keyifli birşey! O kadarcık binmeyle ertesi gün heryerim ağrımış o kısmını pek anlayamadım ama, bidaha bineceğim kesin:) Benim ata binme fotolarım Hüseyinin cebinde kaldı bana göndedirir göndermez ekleyeceğim:)

6 yorum:

  1. Çok güzel bir gündü,bir dahaki sefere kızımı midilli'ye seni de büyük ata bindirip peş peşe salacağım piste, yarışın birbirinizle :)
    Resimler çok güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kızım bir haki sefere binmeye karar verir yoksa onun yerine iki kere binmiş olurum:))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkürederim Reyhanecim, Çok güzel bir gündü. Bir daha gidip atabineceğim günü şimdiden iple çekiyiorum:)

      Sil
  3. eylenceli bir gün olmuş.
    seni tanımak isterdim bir dahaki buluşmaya inşallah

    YanıtlaSil
  4. Bende sizlerle tanışmayı çok arzu ederdim. Birdahakine haftasonu olursa kaçırmam:) sevgiler..

    YanıtlaSil

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P
dün bu programda makinenin anneye %8 oranında daha çok benziyor yazmasını hazmedemeyen babamız oturmuş bugün photoshopta bana böyle bir süpriz yapmış artık %90 oranında babamıza daha çok benziyoruz :D