24 Nisan 2012 Salı

23 NİSAN KUTLU OLSUUUN!!

Kızımın bu yıl 3. 23 Nisan çocuk bayramı! Sabah errrrkenden uyanıp beraber kahvaltımızı yaptık ve gösterileri izlmeye gittik. Bugün kızımın günüydü ve o ne isterse öyle geçecekti günü... Gösterilerden sonra bir öğle yemeği, güzel bir tiramusu yendi ve onun en sevdiği yere oyun parkuruna gittik. Kalan kurtlarını da orada döktükten sonra oyuncak alışverişi veee arabasında uyuya kalan bir bayram çocuğu olarak günümüzü noktaladık. Yaşasın 23 nisaaan!





8 yorum:

  1. 23 Nisan'ı ne güzel kutlamışsınız ve değerlendirmişsiniz. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. evet fincan teyze, kızıma her 23 nisan'da çocuk olma sevincini yaşatmaya çalışıyoruz anneanne,babanne ve dedeler olarak benim çalışma tempomun boşluğu bu dönemde bende kızımın yanında olarak bu yıl onun kadar güzel bir bayram yaşadım:)akşamda babasıyla kutlana güzel bir bayram oldu...

    YanıtlaSil
  3. Biz de çok istedik ama sonuna yetişebildik :-( seneye inşallah erkenden gidicem :-) fotoğraflar çok güzel maşallah kızına..

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürederiz Seda teyzesi.Bende bu sene 23 nisan sabahı Ceren'i uyandırana kadar akla karayı seçtim, ben yorganı açıyordum o kapatıyordu:) Ama her zaman ki gibi anne galip geldi:)O da sonuçtan memnun kaldı.

    YanıtlaSil
  5. Ceren'in alttaki fotoğraflarına bayıldım çok tatlı hepsi..sen de ne kadar zayıfsın maaşallah :-)bu arada Gencer'in blogunada uğrasana Burcu,hep benim diğer bloga yazıyorsun orayada beklerim..

    YanıtlaSil
  6. teşekkürederiz Seda ablası, iltifatın için de ayrıca teşekkürler. Tabii uğrarım öp oğluşunu benim için.

    YanıtlaSil
  7. ayy bu ne tatlı bi lokum böyle, 23 nisan onların bayramı en güzel şekilde geçirmek hakları, belli ki çok mutlu allah nazardan saklasın, mutlu ve sağlıklı bir ömür versin sizlerle birlikte sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkürler Nesli'cim. Çocukların hepsi birbirinden tatlı,her aile gibi elimizden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyoruz, sanırım işe yarıyor mutlu bir bebek oldu Ceren çok şükür... Güzel dileklerin için tekrar çok teşekkürederiz,Allah senin bıcırığına da uzun ömürler ve sağlık versin.

    YanıtlaSil

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P
dün bu programda makinenin anneye %8 oranında daha çok benziyor yazmasını hazmedemeyen babamız oturmuş bugün photoshopta bana böyle bir süpriz yapmış artık %90 oranında babamıza daha çok benziyoruz :D