18 Mart 2010 Perşembe

Sabah kuzusu - 2





6 yorum:

  1. canım sevgilim yine dünya tatlısını koymuşsun bana süpriz:) iş yerinde akşama doğru tüm yorgunluğum gidiyor senin süprizlerinle ceren bu sabahta çok şekerdi. :)

    YanıtlaSil
  2. cadı dedıklerı bu olsa gerek kızım bu ne zaman buyudu valla yakalayamadım bende kız ıstıyorum ınsallah yaa cok tatlı oluyolar 1 hafta sonra cınsıyetını ogrenecez umarım senın cadı gıbı benımde bır cadım olur cok optum ısınde hayırlı olsun canım :)

    YanıtlaSil
  3. canım inşallah Seçilcim, deniz bey ailenizi oğlana doyurmuştır zaten birde cimcimeniz olsa ne güzel olur:) Bende hep kız bebek arzu etmiştim son ana kadar da kulaklarımıza inanamadık gerçekten kızmı yoksa bi yanlışlık mı var diye:) Doğduğunda kız olduğuna herkes bir kat daha sevinmişti:) Allah gönlümüze göre verdi... Çok tebrik ederim bebeğini canım sağ salim kucağına alırsın inşallah.

    YanıtlaSil
  4. Cerenleriniz çok hızlı büyüyor :)) çok tatlı olmuş Ceren kuzu annesi :)
    svgl

    YanıtlaSil
  5. evet Ebrucum kızlarımız çok hızlı büyüyor, vakit nasıl akıp gidiyor anlamıyorum onun yanında... teşekkürederiz, sanırım bütün cerenler çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  6. ^^^'YENİ UYKUDAN KALKMIŞ GALİBA'^^

    YanıtlaSil

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P

ben galiba sadece taşıyıcı anneyim :P
dün bu programda makinenin anneye %8 oranında daha çok benziyor yazmasını hazmedemeyen babamız oturmuş bugün photoshopta bana böyle bir süpriz yapmış artık %90 oranında babamıza daha çok benziyoruz :D